Devino antreprenor de succes cu Ecoline Wash. Singura franciza din Romania pe care o poti cumpara in rate.
Într-o lume în care proprietarii de masini pierd ore în șir la cozile spălătoriilor auto, Ecoline Wash vine în ajutor oferind servicii de spălare direct acasă, la birou sau în pauza de masa.
Despre franciza Ecoline Wash
Video: Spot publicitar de promovare
Avantajele tale ca antreprenor Ecoline Wash
Franciza Ecoline Wash este un sistem care îți arată în detaliu cum să conduci un business oferindu-ti instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii.

Model de business de succes

Beneficiezi de o strategie și un plan de business care s-au dovedit a fi de succes, plus coaching și cunoștințe avansate în domeniu, la care altfel ai fi ajuns doar după ani de experiență.

Brand recunoscut internațional

Îți vei construi afacerea având un branding international datorita prezentei in 3 continente, 27 de locatii la nivel international si 95 de parteneri in Italia.

Traininguri și suport

Programele de training, mentorat și suport nu se sfârșesc niciodată și ai acces la o multitudine de insight-uri care, în alte circumstanțe, ți-ar fi adus mari costuri în afacere.

Sisteme de promovare

Datorită asistenței în realizarea strategiei de marketing, a uneltelor și sfaturilor pentru a atrage și a păstra clienții, nu mai trebuie să te lupți cu bugetele imense ale agentiilor.

Ce spun ceilalti antreprenori
Discută cu un consultant și află mai multe detalii despre sistemul de franciză
Nivel investitie: 12.500 euro + TVA

Toate drepturile rezervate.